Już dziesięć osób obroniło prace magisterskie, napisane w tym roku
akademickim - wszystkie pod kierunkiem doc. dr. Zbyszko Pawlaka
(Dziekana Wydziału Zarządzania i Logistyki WSL). Recenzentem prac był
prof. dr hab. Antoni Sobczak. Obrony wypadły wyśmienicie, a studenci
mogą poszczycić się uzyskaniem pierwszych tytułów magistra na swoim
roku!
„Wszyscy seminarzyści wykazali dużą samodzielność w przygotowywanych
pracach, przeprowadzili odpowiednie badania, które wsparli bardzo
dobrym poziomem analizy i wnioskowania” – komplementował dziekan doc.
dr Zbyszko Pawlak, promotor prac.
TEMATY OBRONIONYCH PRAC MAGISTERSKICH:
Piotr Bartkowiak - „Struktura przestrzenna i funkcje małego miasta na przykładzie Opalenicy”
Wioletta Budzy - „ Gospodarka energetyczna gazem ziemnym w województwie lubuskim na przykładzie gminy Międzyrzecz”
Inga Dudzińska - „Struktura przestrzenna i funkcje ośrodka
suburbanizacyjnego na przykładzie Zaniemyśla w województwie
wielkopolskim”
Rafał Gnyszka - „Uwarunkowania lokalizacyjne centrów
logistycznych średniej wielkości oraz opłacalność ich stosowania dla
produktów objętościowych na przykładzie firmy URSA”
Bartosz Kozłowski – „System zarządzania kryzysowego na przykładzie powiatu radziejowskiego (ujecie dynamiczne 1998-2008)”
Krzysztof Lesiński - „Przemiany strukturalne obszarów wiejskich na przykładzie województwa wielkopolskiego”
Monika Lewandowska – „Struktura przestrzenna i funkcje małego ośrodka miejskiego na przykładzie Lwówka Wielkopolskiego”
Żaneta Partyka – „Zagospodarowanie odpadów w miastach średniej wielkości na przykładzie gminy Zgorzelec”
Krzysztof Retkowski – „Struktura przestrzenna i funkcje miasta średniej wielkości na przykładzie Swarzędza”
Katarzyna Wysocka - „Struktura przestrzenna i funkcje miasta średniej wielkości na przykładzie Środy Wielkopolskiej”
Na zdjęciu: Dziekan Wyższej Szkoły Logistyki, doc. dr Zbyszko Pawlak ze swoimi seminarzystami.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.